Despre mine

 

Numele meu este Carmen Ofelia Alexandru si sunt de profesie jurist. Dupa 34 de ani de activitate in domeniul bancar, a venit pentru mine momentul sa merg mai departe in planul dezvoltarii personale.

Mi-am inceput activitatea, in anul 1978, la BANCA ROMANA DE COMERT EXTERIOR unde am detinut functia de contabil si ulterior sef serviciu.

M-am ocupat in principal de activitatea de decontare externa fiind specializata in acreditive documentare, scrisori de garantie bancara si incasso documentar iar ulterior, operatiuni de finantare externa, credite sindicalizate, etc.

La inceputul anilor 1990 am avut sansa de a merge intr-un schimb de experienta la o banca de pe piata londoneza, unde am lucrat efectiv 3 luni de zile, ocazie cu care am aprofundat cunostiintele dobandite, actualizate la o economie de piata, fata de una centralizata, cu care eram obisnuiti, pana la sfarsitul anului 1989.

In anul 1999, ca efect al fuziunii dintre BANCA ROMANA DE COMERT EXTERIOR si BANCA COMERCIALA ROMANA, mi-am desfasurat activitatea in cadrul Directiei Juridice a Bancii Comerciale Romane, unde am detinut functia de sef serviciu. Am participat la numeroase seminarii si conferinte in tara si in strainatate si am acumulat multe cunostiinte pe plan profesional.

Anii au trecut si a sosit clipa cand am apreciat ca, este timpul unei schimbari.

Astfel, dupa ce am urmat cursul de formare mediator, am decis ca aceasta activitate mi se potriveste cel mai bine, ma motiveaza si simt ca este in puterea mea sa fac posibila comunicarea dintre oameni.

Ma consider o persoana norocoasa. Sunt o fire puternica, ambitioasa, extrem de corecta si intotdeauna ceea ce mi-am propus am si realizat.

Cunostintele, competentele si dezvoltarea mea profesionala de pana acum constituie 'zestrea mea' si sunt convinsa ca ma vor ajuta sa am o activitate eficienta in domeniul medierii.

Despre mine din postura de mediator, va pot spune in cateva cuvinte:
- pun pe primul loc interesele si asteptarile clientilor mei;
- am abilitati de comunicare si relationare;
- sunt o persoana cu o mare adaptabilitate la conditii noi de lucru, deschidere spre nou,interes pentru perfectionare.

Voi promova medierea, ca fiind una dintre cele mai eficiente metode de solutionare a disputelor.

'Cu pasiune catre un Acord de mediere' nu este doar doar o promisiune, ci arata determinarea cu care, va asigur ca ma voi implica in aceasta activitate.

Va astept la Biroul de mediator 'Carmen Alexandru' unde puteti apela cu toata increderea.

Download CV